Witaj na forum serwera New Your Games!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick TheMobiak
Nick oskarżonego:Viru$
Dowody: niemsam ssów ale kazdy potwierdzi
Opisz sytuację:Viru$ jak jest na Słuzbie to 20 km trzeba jechac bo jak przekroczysz 5km to 1k mandatu
Prosze tak beszczelnie nie oszokiwać . Wiesz dlaczego nie masz ss'ow bo wrzyciu takie ss'y by nie powstały !!Bo wżyciu taka sytuacja by nie miała miejsca na serwerze . Tak owszem dajemy 1k mandatu z kony'm ale jeśli ktoś jedzie w terenie zabudowanym ponad 100km/h i jeszcze ucieka przed policją wtedy owszem . I mamy do tego taki prawo Bo mowili nam o tym na wstępie policji raczej ty dobrze nie sluchałeś o tym .. Po drógie nie musisz na kogoś pisać jeśli zaóważysz na sb skargi z dowodami Ty nigdy nie masz dowodów !! Mam jedno pytanie czy to ,że ja napisałem na cb skargi musisz mnie tak wyzywać na mumblach ?????-,- Dobra skargi sobie pisz bo i tak ci w to nikt nie uwierzy ale nie wyzywaj mnie i w dodatku mojej rodziny !!!!!! Prosze administracje o zbanowanie tego gracza jego zachowanie jest karygodne !!
Hmm.
Virus ja ci mowilem ze mandat 500e to max ja dzis o tym zapomialem i typkowi dalem 1k mandatu
.
Aha no ok to od dziś to weszło ! Ale i tak ja dziś żadnego mandatu nie wystawiłem zaraz dam ss'y co on teraz robił z zemsty
To jest psychiczny człowiek
Wiadomość dodana po 05 min 57 s:
Proszę oto co on robił bo wie ,że już ma bana !! Poźniej też innym rozwalał !! TO było z zemsty ..... http://imgur.com/a/aPXZ9
Wiadomość dodana po 12 min 03 s:
Do tego widać co pisał przywitał forum oraz sam pisał ,że mnie taranuje , pisał obrażliwe teksty HWDP ....
Wiadomość dodana po 19 min 05 s:
Jeszcze namaiwa innych aby na mnie pisali skargi widać to w ss'ach ...
Czy sprawa rozwiązana ?
Myślę ze tak Virus ma niedawac mandatow w wysokosci 1000e
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 641.12 kB (Maksimum: 719.07 kB) ]