Witaj na forum serwera New Your Games!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick oskarżającego:TheMobiak
Nick oskarżonego:Viru$
Dowody:Taran
Opisz sytuację:Jechałem sobię i zobaczyłem jak auto radiolka taranuje kogos po chwili ten co był taranowany napisał(Spadam z serwa bo nawet policja taranuje)
i mi zabrano policję ale nic niezrobiłem a te ssy co on wstawił to dla tego ze niechciał mi zapłacic za to ze miał lagi i wjechał we mnie mam światków
Jeśl moge się tak wyrazić . Dziecko daj spokuj na ss'ach widać ,że ja stałem w miejscu jesteś załosny jak powiedziałem ci żebyś wszedł do poli powiedziałeś ok jak już wszedłeś nie byłeś poli więc musiałeś wejść na forum i zobaczyłeś ze wysłałem na cb skarggi z dowodami jak zachowywałeś sie jak 5letnie dziecko ..... Daj sobie spokuj ,że ty możesz być zbanowany nie znaczy ,że ktoś przez twoje błędy musi być rownież zbanowany .... Myśle ,że administracja poukłada sb te wydarzenia w całość i zobaczy ,że on z zazdrości kładmie możecie sprawdzić to w logach .. Jeszcze potem wszedł na mumblei wyzywał mnie od : dzieciaka rombanego ,suki ,ze mnie matka nie kocha , od dziwki ,frajera i takie jeszcze inne słowa padały . Prosze go o zbanowanie bo naprawdę ja nie mam zamiaru grać na fajnym serwie z takim dzieckim ...
Wiadomość dodana po 41 min 02 s:
To są ss'y co on robił jak wszedłem na forum do tego wyzywał mnie na mumblach ... http://imgur.com/a/aPXZ9
Do tego widać co pisał przywitał forum oraz sam pisał ,że mnie taranuje , pisał obrażliwe teksty HWDP ....
Proszę zbanujcie go on mnie tak obraża i niszczy cały serwer ....
Wiadomość dodana po 47 min 05 s:
Jeszcze widać w ss'ach ,że gracz namawia innych graczy do pisania na mnie skarg ...
Wiem jak taranuje Mobiak, bo na własne oczy widziałem.
Zamykam.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 593.98 kB (Maksimum: 668.66 kB) ]