New Your Games

Witaj na forum serwera New Your Games!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Wbijajcie do nas. :)

#1 2016-01-28 16:20:00

TheMobiak
Użytkownik
Liczba postów: 4
Windows 7Firefox 43.0

Viru$ taran

Nick oskarżającego:TheMobiak
Nick oskarżonego:Viru$
Dowody:Taran
Opisz sytuację:Jechałem sobię i zobaczyłem jak auto radiolka taranuje kogos po chwili ten co był taranowany napisał(Spadam z serwa bo nawet policja taranuje)
i mi zabrano policję ale nic niezrobiłem a te ssy co on wstawił to dla tego ze niechciał mi zapłacic za to ze miał lagi i wjechał we mnie mam światków

#2 2016-01-28 16:28:03

ViruS
Użytkownik
Liczba postów: 13
Windows 7Chrome 47.0.2526.111

Odp: Viru$ taran

Jeśl moge się tak wyrazić . Dziecko daj spokuj na ss'ach widać ,że ja stałem w miejscu jesteś załosny jak powiedziałem ci żebyś wszedł do poli powiedziałeś ok jak już wszedłeś nie byłeś poli więc musiałeś wejść na forum i zobaczyłeś ze wysłałem na cb skarggi z dowodami jak zachowywałeś sie jak 5letnie dziecko ..... Daj sobie spokuj ,że ty możesz być zbanowany nie znaczy ,że ktoś przez twoje błędy musi być rownież zbanowany .... [dblpt]) Myśle ,że administracja poukłada sb te wydarzenia w całość i zobaczy ,że on z zazdrości kładmie możecie sprawdzić to w logach .. Jeszcze potem wszedł na mumblei wyzywał mnie od : dzieciaka rombanego ,suki ,ze mnie matka nie kocha , od dziwki ,frajera i takie jeszcze inne słowa padały . Prosze go o zbanowanie bo naprawdę ja nie mam zamiaru grać na fajnym serwie z takim dzieckim ...

Wiadomość dodana po 41 min 02 s:
To są ss'y co on robił jak wszedłem na forum do tego wyzywał mnie na mumblach ...       http://imgur.com/a/aPXZ9           
Do tego widać co pisał przywitał forum oraz sam pisał ,że mnie taranuje , pisał obrażliwe teksty HWDP ....

Proszę zbanujcie go on mnie tak obraża i niszczy cały serwer ....

Wiadomość dodana po 47 min 05 s:
Jeszcze widać w ss'ach ,że gracz namawia innych graczy do pisania na mnie skarg ...

#3 2016-01-30 11:58:44

DjKamilo
Administrator RCON
Liczba postów: 12
Windows 7Firefox 43.0

Odp: Viru$ taran

Wiem jak taranuje Mobiak, bo na własne oczy widziałem.

Zamykam.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
mta-pssr - worldschool2 - seriale - lakieryiris - trybgier

[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 593.98 kB (Maksimum: 668.66 kB) ]