Witaj na forum serwera New Your Games!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick oskarżającego:Viru$
Nick oskarżonego:ProbleM
Dowody:Może potwierdzić to KonY . ss'y : http://imgur.com/a/Pw7kq
Opisz sytuację:On nie ma za grosz kultory ! i nie liczy się ,ze my nie mamy czasu sie z takimi użerać !! Bylem na slużbie kiedy on wszystkich taranowal wiec włączylem sygnał . Gdy go złapałem napisałem na /me ,że zakuwam go w kajdanki i ,ze zaprowadzam go do pojazdu potem zmknalem zamki w pojeździe ! Nagle on wychodzi jak by nigdy nic i dalej robi to co robił . Poniej pewien gracz nam pomogl go zlapac dal nam 650zł mandatu . Nastepnie gdy dał ciagle taranował innych obrażał nas takimi slowami ,,HWDP,JP'' to jest przykre patrzeć na człowieka który za grosz nie ma kultury ! Na koniec mnie taranował ,utrudniał mi prace asz w końcu mnie zabił ! I tego już nie wytrzymałem i musze to zrobić !!!!!
Wiadomość dodana po 02 min 19 s:
Jeszcze zapomniałem dodać jeszcze 1 nick gracza oskarżonego : ProbleM , TheMobiak
Wiadomość dodana po 47 min 49 s:
Witam chciałbym wstawić się za TheMobiak aby nie dostawał bana zrozumiał swoje błędy . Zaplacił mandat w wysokości 5tyś zł oraz ponosi on odpowiedzialność i naprawia nam auta mi policyjne które zepsół . Prosze o wybaczenie mu tego . Ja i toby wybaczyliśmy mu to ale do ProbleM'a mamy jeszcze wielki gniew za to co zrobił
Jeżeli gracze się nie poprawią po skutkujemy inaczej daje im po 1 ostrzeżeniu.
Zamykam
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 571.08 kB (Maksimum: 638.94 kB) ]